3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

4 Yurda Mavi Çatı Belgesi

ZKÜMD, ÇYDD, ADD’den 4 yurda “Mavi Çatı Akreditasyon Belgesi” verildi.


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mezunlar Derneği (ZKÜMD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin ortak projesi olan üniversite öğrencilerine güvenli barınma ortamı sağlayabilmek için yüksek öğrenim yurtlarına Mavi Çatı Akreditasyon belgesi verildi.

Çağdaş, Demokratik ve Atatürk Cumhuriyetine yakışan ortamlarda yaşamanın herkesin hakkı olduğunu belirten ZKÜ Mezunları Derneği üyesi Doç. Dr. Tuğrul Ünlü, “Üç derneğimizin gerçekleştirdiği ve gönüllülük esnasına dayanan projenin bir parçası olan bu çalışmada, hizmetleri ve sundukları yaşam standartları derneklerimizce beğenilen yurtlara Mavi Çatı Akreditasyon belgesi verildi.

Bu belge belirli bir süre için geçerli olup öğrencilerimizden velilerimizden gelecek geri dönüşler ve bizim denetimlerimiz ile sonlandırılabilecek veya yenilenebilecektir. Tüm bu gayretlerimiz öğrencilerimiz içindir. Üniversite kayıtlarımız sırasında da bir masa açarak sizlerle tanışmak ve yardımcı olmak istiyoruz. Çağdaş, Demokratik, ve Atatürk Cumhuriyetine yakışan ortamlar hepimizin hakkıdır” dedi.


Konuşmaların ardından, Tursa Kız Öğrenci Yurdu, Sayınlar Kız Öğrenci Yurdu, Yazıcılar Apart, Özel Karaelmas Kız Öğrenci Yurtlarına, dernek yöneticileri tarafından Mavi Çatı Akreditasyon Belgesi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 18:28:14
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 18:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?