3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

40. yıl coşkusu

Özelleştirmede Türkiye’nin gündemine oturan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nın (ERDEMİR) çalışanları, 40. işletme yılı kutlamaları çerçevesinde ünlü sanatçıların katılımıyla düzenlenen konserle coştu.

ERDEMİR Stadı’nda sahne alan TSM sanatçısı Yıldırım Bekçi, Türk Pop Müziği Sanatçısı Suat Suna ve THM Sanatçısı Fatih Kısaparmak, sevenleriyle buluşarak muhteşem birer konser verdi.

Sanatçılar, ERDEMİR’i Türkiye’nin gözbebeği ve iftiharı olarak nitelendirerek nice 40. senelerde Türk ve dünya ekonomisinin lokomotifi olması yolunda başarılarının devamını diledi.

Sanatçı Yıldırım Bekçi, seslendirdiği sanat müziği şarkılarıyla izleyicilere nostalji yaşatırken, Suat Suna romantik ve hareketli şarkılarıyla, Fatih Kısaparmak ise halk müziği dalında bilinen eserleri seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

TSM sanatçısı Yıldırım Bekçi’ye ERDEMİR İdare Meclisi Başkanı Recai Berber, Türk Pop Müziği Sanatçısı Suat Suna’ya ERDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Raif Yetim ve THM Sanatçısı Fatih Kısaparmak’a ise ERDEMİR Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu, üzerlerinde sanatçıların resimleri bulunan çelikten yapılmış tablo hediye etti.

Ereğli Protokolü, ERDEMİR işçi ve aileleriyle birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, havai fişek gösterisiyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2005 Pazar 16:06:51
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 14:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?