3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

40 yıl sonra öğrencileriyle buluştu

MATEMATİK ÖĞRETMENİ 40 YIL SONRA ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Çaycuma İlköğretim Okulu'nad 40 yıl önce görev yapan matematik öğretmeni Ali Akdayı, öğrencileriyle bir araya geldi.

Çaycuma İlköğretim Okulu'nda 1970 yıllarında görev yapan, çalışkanlığı ve disiplini ile Çaycuma'da öğrenci, veli ve öğretmenler olmak üzere herkesin takdirini kazanan eski matematik öğretmenlerinden Ali Akdayı, her biri farklı meslek gruplarında kariyer sahibi olan bir grup öğrencisiyle bir araya geldi. Öğretmenleri Ali Akdayı ile bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını anlatan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Sevgisi, şefkati, gülen yüzü ve disiplini unutulmaz bir eğitimci olan değerli hocamız ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Anılarımızı tazeledik. Hasret giderdik. Mazideki o güzel günleri bir kez daha yaşadık” dedi.

Halen Ankara Çankaya ilçesinde avukatlık yapan emekli öğretmen Ali Akdayı ise, görev yaptığı ilçeyi ve öğrencilerinin bir bölümünü de olsa bir arada görmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimle kucaklaşıp, hasret giderdik. Bu benim için tarif edilemez bir mutluluk. Bu ortamı sağlayanlara teşekkür ederim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 14:02:05
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 14:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?