3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

5 saatte 100 kişi iş istedi

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi’nde seçimi kazanan DSP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş, göreve geldiği ilk 5 saat içerisinde 100’ü aşkın kişiden kendisine iş bulunması için talep geldiğini söyledi.


Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, göreve gelmelerinin ardından insanların yoğun ilgisini gördüğünü ifade etti. Kendisini tebrik etmek isteyen insanların belediyeye akın ettiğini belirten Bektaş, görevi teslim almasının ardından henüz 5 saat geçmesine rağmen yaklaşık 10 kişinin işe alınması ve iş bulması yönünde talep aldığını kaydetti.

Borçlularında kapıyı çaldığını anlatan Bektaş, “29 Mart seçimlerin ardından mazbatayı alıp koltuğa oturmamızdan sonra geçen 5 saatlik sürede yaklaşık 100 kişi, işe alınması yada iş bulunması yönünde talepte bulundu. Belediyenin de borçluları da kapımızı çaldı. Allah bizleri utandırmasın. Ağlamasını seven insan değilim ama sıkıntı ve dertlerin içerisinde mücadele vereceğiz. Belediye kir ve pas içerisinde bulunuyor.

Öncelikle beldeyi temizleyeceğiz, ardından belediyeye insanların güvenmesini sağlayacağız. Bu kapsamda tüm insanlarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını yeniden tespit edeceğiz, belediye personeli ile tanışıp, onları da dinleyeceğiz. Belediyenin durumuna ve tabloya bakarak, yapıyı inceleyeceğiz. Sonra da verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.


Başkan Bektaş’ın makamı gönderilen tebrik çiçekleri ile doldu. Tebrik eden ve çiçek gönderen Bektaş, çiçeklerin hayır amaçlı bir derneğe bağışlayabileceğini ifade etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?