3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

80 öğrencinin mezuniyet sevinci

Zonguldak İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan 80 öğrenciye diploma töreni düzenlendi.

Zonguldak İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği katkılarıyla hazırlanan mezuniyet töreninde, 80 öğrenci diplomalarını aldı. 1968 yılında kurulan Zonguldak İmam Hatip Lisesi Okulu’nun ikinci numarasını alan Muammer Ölmez’e plaket takdim edildi.

Mezuniyet törenine, siyasi il başkanları, sivil toplum il temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilere hayatları boyunca başarılar dileyen, İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüdaverdi Şen, “Eğitim ve öğretimimizde hızımızı artırarak devam edeceğiz. Öğrencilerimizin eğitimleri için tüm çabamızla uğraş veriyoruz ve vereceğiz. Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Anadolu İmam Hatip Lisesi birincisi Fatma Taşkın’a ve İmam Hatip Lisesi birincisi Meral Aklan’a diploması ve ödül olarak çeyrek altın takdim edildi. 1968 yılında ilk numaralı öğrenci vefat ettiği için ikinci okul numarasını alan Muammer Ölmez’e okul birliği tarafından plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 17:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Necati Akkuş IP: 85.101.154.xxx Tarih : 7.07.2008 13:18:49

bende en az bu kardeşlerim sevinçliyim. bir zamanlar o sıralarda çok kısa dönem bende oturdum,sonra bıraktım, şimdi pişmanım ama artık yapacak bir şey yok, ne zaman böyle haber görsem ve okusam, o kardeşlerim adına seviniyor mutlu oluyorum. inşaallah vatana millete hayırlı işler yapmak nasip eder mevlam.