3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

85.Yıl etkinlikleri için toplantı

Zonguldak Valiliği Cumhuriyet’in 85’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan program hakkında toplantı düzenledi.


Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir başkanlığında gerçekleşen toplantıda, program hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Cumhuriyet Bayramında sadece okulların, bando takımlarının değil tüm halkı yürüyüşe dahil etmek istediklerini belirten Özdemir, “Cumhuriyetimizin 85. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde sadece okullarımızın, bandolarımızın değil halkımızın da hem Cumhuriyet Bayramına hem de yapılacak olan yürüyüşe katılmalarını sağlamaktır.

Bu bayram sadece Cumhuriyet vekilliği veya protokolün bayramı değildir, milletimizin de bayramıdır. Cumhuriyet Bayramının 85. yılını en iyi şekilde ve coşkuyla kutlanacağına inanıyorum. Cumhuriyet Bayramının 85. yıl kutlaması Zonguldak stadyumunda yapılacaktır. 10 bin 20 bin halkımızın katılacağı bir program olacaktır inşallah. Stadyumdan yürüyerek vilayet önüne gelinecektir. Burada Valimiz toplanan kalabalığa konuşma yapacaktır. Çelenk koyma töreni valilik önünde olacaktır. Cumhuriyet Bayramımızı Zonguldak’ta öyle bir kutlayalım ki dillere destan olsun. Burada da en büyük görev siz basınımıza düşüyor. Stadyumda halkımıza bayrak, şapka, tişört ve çok sayıda su dağıtımı yapılacaktır” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 15:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?