3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Abdest alırken telefonları soyuldu

Zonguldak'ta, Cuma namazını kılmak için şadırvanda abdest alan bir şahsın cep telefonları çalındı.


Ontemmuz Mahallesi'nde ikamet eden Tolga Arslan, Cuma namazını kılmak için Yeşil Cami'ye geldi. Şadırvanda abdest almak için cep telefonlarını oturduğu taburenin yanına koyan Arslan, abdesti aldıktan sonra iki telefonunun yerinde olmadığını gördü. Yaklaşık 20 metrekarelik alana sahip şadırvanda çalınan telefonlarını arkadaşlarına soran Arslan, telefonlarını bulamadı. Arslan, bir arkadaşının telefonuyla çalınan telefonlarını aradı. Tolga Arslan, şadırvan içerisinde iki eli cebinde olan bir şahısdan
şüphelendi. Elleri cebinde olan şahsın çalan telefonları kapatmaya çalıştığını ileri süren Arslan, şahsın ellerini ceplerinden çıkartmasını istedi. Telefonlarının üzerini aradığı şahıstan çıktığını gören Arslan, ilginç bir cevapla karşılaştı. Arslan, şahsın kendisini tanımamasına rağmen "Sana şaka yaptım" dediğini ileri sürdü. Durumu polise haber veren Arslan, başından geçenleri şöyle anlattı: "Abdest almak için telefonları tabureye koydum. Çıkışta telefonları göremedim. Arkadaşların yanına geldim.


Arkadaşlar, 'telefonlar bizde değil' diye yemin etti. O sırada şadırvanda bir adam vardı. O da abdest alıyordu. Adamın elleri cebindeydi. Ararken kapatma düğmesine bastı. Ben hemen şüphelenip takip ettim. Telefonla ararken ben onun yanına gidiyorum o benim yanımdan uzaklaşıyordu. En sonunda telefonu buldum. Adam bana 'Şaka yaptım' dedi. Telefonlarımı aldım ondan."
Polisler, namaz sonrası Tolga Arslan ile telefonları çaldığı ileri sürülen şahsı karakola götürdü. Yüzü kapatılarak polis aracına bindirilen şahsın eşinden boşandığı için psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 14:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?