7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Abdüllatif Şener geliyor

KALAY, ABDÜLLATİF ŞENER’İN EREĞLİ’YE GELECEĞİNİ SÖYLEDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türkiye Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Şevket Kalay, 2. Başkan Hüseyin Çakmakoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, 2 Mayıs Pazar günü Ankara`da gerçekleştirilen 8. İl Başkanları Toplantısı’nın değerlendirmesini yaptı.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Şevket Kalay, gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı`nda, 25 Mayıs 2009 tarihinde kurulan partilerinin geride kalan bir yıllık çalışmalarının değerlendirmesinin yapıldığını kaydederek, bu değerlendirmeler içerisinde de eksik yönleri konusunda tespitlerde bulunduklarını ifade etti.

Kalay, partilerinin Genel Başkanı Abdüllatif Şener`in, ülkede işsizliğin hüküm sürdüğünü söyledi. Basın toplantısında konuşan partinin Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı 2. Başkanı Hüseyin Çakmakoğlu da, ülkede yüzde 14`e varan oranda işsizliğin hüküm sürmesine rağmen, dolar milyarderi sayısının 27 artarak 35`e çıkmasının tezat oluşturduğunu söyledi. Çakmakoğlu, TBMM`de görüşülmekte olan Anayasa Değişikliği Paketi`nin 8.maddesinin kabul görmediğini hatırlattığı konuşmasında, "Karşımıza, ‘sivil anayasa getireceğiz’ diye çıkanları, bir süre sonra sivil anayasadan vazgeçip mevcut olanda değişiklik yapmaya karar verdiler. Neden anayasayı değiştirmekten vazgeçtiniz?" dedi.

Ülke geneline Türkiye Partisi`nin dört il dışında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladığını belirten Çakmakoğlu, Kdz.Ereğli`de de Güneşli Belde Teşkilatı dışında teşkilatlanmalarının tamamlandığını bildirdi. Türkiye Partisi`nin Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı`nın açılışı da 28 Mayıs 2010 günü gerçekleştirilecek. Açılışa, TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener`in de katılacağını belirten İlçe Başkanı Şevket Kalay, açılışlarına tüm Ereğli halkını davet ederken, basın mensuplarının da açılışlarına ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 16:55:01
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?