3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Açık havada zayıflama yarışı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Belediye tarafından bir süre önce kurulan açık hava spor ekipmanlarına, zayıflamak isteyen kadın ve erkekler yoğun ilgi gösteriyor

Devrek Belediyesi tarafından kent merkezindeki halka açık parka kurulan spor aletleri, zayıflamak isteyen kadın ve erkeklerin yoğun ilgisini görüyor.

Sabahın erken saatlerinde fazla kilolarını atmak amacıyla yürüyüşe çıkan kadın ve erkekler, yürüyüş yolu üzerindeki spor aletleri ile hem spor yapmanın hem de kilo vermenin keyfini sürüyor.

Kilolardan kurtulmanın ve sağlıklı yaşam için periyodik olarak yürüyüş yaptıklarını belirten bazı Devrekliler, “Sabahın erken saatlerinde yada akşam saatlerde, düzenli olarak yürüyüşlerle ter ve kilo atmaya çalışıyorduk. Kurulan spor aletleri ile işimiz daha kolaylaştı. Kısa sürede kilo vermeye başladık. Formumuzu korumak için herhalde uzun süre daha spor aletlerine devam edeceğiz” diye konuştu.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’da, spor aletlerine 5 bin YTL harcadıklarını kaydetti. Spor aletlerini yaygınlaştırmayı düşündüklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de memnun eder. Parkın ve spor aletlerinin sabahın erken saatlerinden itibaren dolduğunu ve kullanıldığını görüyorum. Kurulan bu aletlerin kullanılması bizleri daha da memnun etmiştir. Hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir. Halkımızı bizi izlemeye devam etsinler” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 14:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?