4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Ağar'ın mesajları...

DYP Zonguldak İl 2. Başkanı Ömer Bıyık, düzenlediği basın toplantısında, ziyaret ettikleri DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın mesajlarını iletti. 

DYP Zonguldak Teşkilatı, DYP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Ağar ile görüştü. DYP Zonguldak İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısıyla DYP İl Yönetimi adına ziyareti değerlendiren Basın ve Propagandadan Sorumlu İl 2. Başkanı Ömer Bıyık, Genel Başkan Mehmet Ağar'ın DYP'nin iktidara yürüdüğünü söylediğini belirtti. Bıyık, "Genel Başkan Mehmet Ağar, emeğin başkenti Zonguldak'ın yıllarca ülkeyi sırtında taşıdığını ve bunun karşılığını yeterince alamadığını söyledi. Ağar, DYP'nin iktidarında Zonguldak'a gereken desteği fazlasıyla vereceklerini belirtti" dedi. 

Ağar'ın, DYP Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi ile özel görüştüğünü de ifade eden Bıyık, "Genel Başkanımız, il sınırları içinde tek sorumlunun İl Başkanı Hamzaçebi olduğunu söyledi. İl başkanımızın bilgisi ve tasarrufu dışında hiçbir şey, bizim nezdimizde kabul göremeyecektir" diye konuştu. 

Bıyık ayrıca, "Şunun net olarak bilinmesini istiyoruz. Zonguldak'ta DYP içinde hiçbirimiz kavgaya, gürültüye, kırgınlığa, küskünlüğe izin vermeyiz. Turgut Hamzaçebi başkanlığındaki il yönetimi herkese aynı mesafededir. Bizim için il yönetimindeki arkadaşımız, belediye başkanlarımız, üst kurul delegelerimiz neyse, üyemiz olsun veya olmasın partimize gönül veren herkes aynı değerdedir. Çatımız altında kırgınlığa, küskünlüğe prim tanımayacağımız gibi, her ne sebeple olursa olsun kırgın ve küskün varsa onları da kucaklamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Turgut Hamzaçebi, DYP'nin il başkanı olarak Zonguldak sınırları içinde tek tasarruf sahibidir. O ne derse öyle olur. Yönetim olarak prensibimiz budur" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 17:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?