3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ahmet Çakı yönetiminde ilk antreman

Erdemirspor’da Ahmet Çakı dönemi yapılan ilk antrenmanla resmen başladı. Karadeniz Ereğli’ye gelen genç çalıştırıcı, Erdemir Salonu’nda teknik ekiple gerçekleştirdiği kısa bir toplantının ardından yöneticiler ve oyuncularla bir araya geldi.


Erdemirspor Yönetimi ile el sıkışan yeni Başantrenör Ahmet Çakı, 1 Aralık 2008 günü akşamı ilk idmanına çıktı. İdman öncesi kulüp yöneticileri ve takımla bir araya gelen Çakı, Ereğli’de bulunmasında en belirgin etkenin Erdemirspor’un uzun vadeli hedefleri olduğunu kaydetti. Çakı, “Şu andaki durumdan daha iyi şeyler yapabileceğime inandığım için buradayım. İlk hedef ligde kalıp sonrasında daha yukarılara çıkmak. Özellikle bu sezonu olabildiğince iyi bir yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Daha önce çalıştığım oyuncuların burada bulunması açıkçası beni heyecanlandırdı. Şu andaki durumdan daha iyi şeyler yapabileceğime inandığım için buradayım. Pazar günü yaptığım görüşmede Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu bana Erdemirspor’un uzun vadeli çok güzel hedeflerinden bahsetti. Açıkçası bu uzun vadeli hedefler ve benim de bundan sonra görev alacağım kulüpte bir veya iki yıldan fazla çalışma isteğim bir araya gelince Erdemirspor’un böyle bir organizasyonunu yapabileceğime inandım” dedi.

“KULÜBÜ TANIYORUM”

Erdemirspor’u daha önceden iyi bildiğini sözlerine ekleyen Ahmet Çakı, “Kulübü üst seviyede biliyorum. Daha önce ikinci ligde ve birinci ligde, burada da bir iki kere maç oynadım oralardan tanıyorum. Özellikle organizasyon hakkında çok iyi şeyler duydum. Ama şu anda artık yeni bir sayfa açmak istiyoruz. İlk hedef tabii ki ligde kalıp sonrasında daha yukarılara çıkmak. Özellikle bu sezonu olabildiğince iyi bir yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Benim buraya asıl geliş nedenim uzun vadeli plan yapıp burada uzun yıllar iyi işler yapmak. Bu tür yerlerde her zaman taraftar desteği önemli bir güç olmuştur. Ben de burada seyirciyi ilk kez hafta sonu göreceğim. Takımı sonuna kadar destekleyen seyirci olur, bunu ümit ediyorum. Benim olduğum her yerde altyapı ile ilgili bir şey olmalı, çünkü ben altyapıdan yetişmiş bir antrenörüm. Burada da altyapı ile ilgili iyi bir çalışma yapacağıma inanıyorum. Bir şehir takımının kendi yetiştirdiği oyuncu yoksa, bence o, şehir takımının bir hatasıdır. Kulübe esas anlam kazandıran, kendi şehrinden yetişen insanlardır. Onunla da ilgili elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.


Ahmet Çakı, Erdemirspor ile esas anlaşmayı pazar günü öğleden sonra yaptığını ve ilk antrenmanına pazartesi günü çıktığının altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BURAK VAROL IP: 85.104.34.xxx Tarih : 3.12.2008 19:46:15

İnşallah Erdemirspor için iyi bir dönem olur.Bende erdemirspor un altyapısında oynuyorum açıkcası erdemir tam zamanında olaya el koydu bu hafta Ted İ yenersek çok iyi olur hem takım için hem hoca için hemde taraftar ve camia için. BAŞARILAR ..