3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ak Parti İl Başkanı'ndan toplantı

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, basın toplantısı düzenledi.


AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve beraberinde Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Arife Dereli ve partililerle birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Uçar'ın toplantı gündeminde Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımı, teşkilat kongreleri, teşkilat içi eğitim programları ve Zonguldak'a yapılacak olan yatırımların olduğu maddeler yer aldı. Uçar, teşkilat kongrelerinin düğün, şölen ve eğlence içinde yapıldığını kaydetti. Parti içi bayrak yarışının kongrelerin güzelliğini ortaya koyduğunu söyleyen Uçar, “Partinin disiplini için yorumlara cevap vermeye çalıştık. Teşkilat kongreleri düğün, şölen ve eğlence içinde geçti. Arkadaşlarımız parti için birer neferdir.

Sosyal aktivite ve teşkilat içi çalışmaları birlikte yapacağız. Hiçbir arkadaşımızın partiye yakın olup olmamaları konusunda endişe içinde değilim. Yerel seçimlerde AK Parti'nin bayrağını zirveye taşımaya gayret göstereceğiz” dedi.


Zonguldak'a yatırımlar ve eğitim programları konusunda da bilgi veren Uçar, Ereğli ve Zonguldak'a 300 yataklı hastane yapılması konusunda yer arayışı içinde olduklarını söyledi. Uçar, “Ereğli ve Zonguldak'ta 300 yataklı modern hastane yapılması ile ilgili yer arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda modern bir hastane yapabilmenin gayret içindeyiz. Yeri bulduğumuzda Sağlık Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yapacağız. Eğitim programları önümüzdeki günlerde devam edecektir” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 16:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?