3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AK Parti'den Başhekim'e ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi, Zonguldak Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan’a nezaket ziyaretinde bulundu.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetiminin Zonguldak Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan’a yaptığı ziyarette görüş alış verişinde bulunuldu. Kazancı, Başhekimlere her zaman destek vereceklerini, sıkıntıları ve sorunları olduğunda kendilerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.
Hastanelerin birleştirilmesiyle vatandaşın kolaylık yaşadığını belirten Kazancı, “Hükümetimiz hastaneleri birleştirmesiyle hastalarımız istedikleri hastanelere giderek sağlık ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Hükümetimiz sağlık konusunda çok büyük hizmetler yapmıştır. Hükümetimizin sağlık konusunda en önemli iki projesinde büyük yol kat edildi. Bunlardan biri, hastaların sağlık ocaklarından sevk alarak hastanelere gitmeleri ve aile hekimliği çalışması en iyi projeleridir” şeklinde konuştu.
Zonguldak Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan ise, “Sağlıkta gerçekten bir dönüşüm olmuştur ve bunun ilk uygulandığı yerde bizim hastanemizdir. Vatandaşımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etmektedir. Bundan sonra da merkez ilçe teşkilatımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?