6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

AK Parti'den Türk Metal'e ziyaret

AK PARTİ'DEN TÜRK METAL'E ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi'ni ziyaret etti.

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ve ilçe yöneticileri ile birlikte Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve yönetimini ziyaret etti. Toptan ziyaret sırasında Türk Metal Sendikası'nın Gülüç'de yaptırdığı dev kompleks ile ilgili düşüncelerini açıklarken, Zonguldak'ın büyük bir eksikliğinin bu sosyal tesis ile giderileceğine dikkati çekti. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a çalışmalarında başarılar dileyen Toptan, “Türk Metal Sendikası'nın Zonguldak'ımıza çok büyük bir sosyal tesis kazandırıyor. Gülüç'den gelip geçerken bakıyoruz, görüyoruz. İhtiyaç olan bir yer orada da sona gelindi inşallah kısa sürede açılır” dedi.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Toptan ve beraberindekilere teşekkür etti.

AK PARTİ'DEN TÜRK METAL'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 18:18:05
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 18:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?