4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Akın'dan şehit ailelerine bağış

Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, derneğe bin 500 YTL bağışta bulundu. 

Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, CHP Milletvekili Harun Akın'ın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Akın'ın derneğe bin 500 YTL bağışta bulunduğunu söyledi. Daha önce AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın 2 bin 500 YTL bağışta bulunduğunu ifade eden Yorulmaz, "Fazlı Erdoğan'ın bağış olarak verdiği parayı dernek binamızın Milli Emlak Müdürlüğü'nden satın alınmasında kullandık. Harun Akın'ın yaptığı bağışı da dernek ihtiyaçlarında kullanacağız. Cenazeden cenazeye herkes yanımıza gelip, başsağlığı dileyerek 'arkanızdayız' diyor ve gidiyor. Ondan sonra dönüp yüzümüze bakan olmuyor. Biz arkamıza değil, yanımıza insan arıyoruz. Oturup çayımızı içecek, sıkıntımızı soracak insanlar arıyoruz. Biz şehit aileleri hep gariban insanlar olmamız nedeniyle çok sıkıntılar çektik. Maddi problemlerimiz oldu. Duyarlı birkaç bürokrat ve siyasetçimiz sayesinde bugünlere gelmeyi başardık. Destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Son zamanlarda gündemde olan Fransız mallarını boykot konusunu da değerlendiren Yorulmaz, "Daha önce de İtalya'yı Apo'yu sakladığı için boykot ettik. Sonra İtalyan malları favori oldu. Tarihimizin en büyük hatalarından birini yaptık. Şimdi de Fransa'yı boykot ediyoruz. Yakıyoruz, yıkıyoruz. Ama bir süre sonra Fransa'ya teslim oluruz. Bunun için biz boykotun da karşısındayız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 13:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?