3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Akman'dan rahatlatacak projeler

MHP Ormanlı Belediye Başkan adayı Tacettin Akman, halka rahatlatacak projeler hazırladığını belirtti.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ormanlı Belediye Başkan adayı Tacettin Akman, halkı rahatlatacak projeler hazırladığını belirterek, Belediye Başkanı olduğu zaman en kısa sürede projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Akman, "Beldemizde bulunan taş ocaklarını kimseye peşkeş çektirmeden, iştirakçisi Ormanlı Belediyesi ve halkımız olacak şekilde bir şirket kurup Ormanlı A.Ş. adı altında, inşaat işleri, sanayici, fındık üreticileri ile küçük esnaf ve sanayicilerimizi, üreten imalatçı konumuna getirip, sosyal ve ekonomik olarak kalkınan bir Ormanlı haline dönüştüreceğiz. Sağlık ocağımızı daha modern ve teknolojik bir yapıya kavuşturup, modern araç ve ambulansla destekleyip, gelişen çağımızın şartlarına uygun, sağlık hizmeti verilmesine öncülük edeceğiz.

Beldemizde bulunan tüm okulların daha modern bir şekilde eğitim vermelerini sağlayarak, maddi imkanları olmayan öğrencilerimizin giyim kuşamlarını, sosyal devletin imkanlarını kullanarak geleceğe hazırlamak.

Beldemizin alt yapısı, kanalizasyon çalışması, derenin ıslahı, foseptik yol çalışmalarını tesadüfi bir şekilde değil, projelendirip modern bir çerçeve düzenlemesi ile yaşanılabilir bir şehir görünümü kazandıracağız. Her ay mülki ve idari amirleri muhtarlarla birlikte düzenli olarak sorunların dinlenip, halkımıza daha huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşam standartlarını yükseltme hedefi izleyeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?