3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP: Posbıyık günü kurtarmaya çalışıyor

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, Ereğli İlçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a tepki gösterdi. Uzun, Posbıyık'ın 'cek-caklarla' günü kurtarmaya çalıştığını ileri sürdü. 

İl Başkanı Uzun, kendisinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısının ardından Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın bir takım açıklamalar yaptığını söyleyerek, tepki gösterdi. Uzun, "Her dönem aynı projeler karşımıza çıkar, hiçbir dönem de gerçekleşmeden rafa kaldırılır. Biz somut olarak yapamadığımız herhangi bir işi göstersin diyoruz, cevap vermiyor. Fakat biz, kendisinin tüm projelerini delilleriyle birlikte ortaya koyup yapamadığını söylüyoruz" dedi. 

Zonguldak'ta milletvekili sayısının 6'dan 5'e düşmesinin Posbıyık'ın partisi Anavatan döneminde gerçekleştiğini söyleyen Uzun, "Bu ilde milletvekili sayısını 6'dan 5'e indiren kendi iktidarıdır. Sebebi de bu ilden göç olduğu içindir. Sayın başkana sadece bunu bile hatırlatsak, eminim mahcubiyet içinde olacaktır. Yoksa bağırarak, krallığa soyunarak bunlar kapatılamaz, güneş balçıkla sıvanamaz. Sayın başkan hem milletvekili olmayı istiyor, hem de 'hizmetlerimi 5 yıl sonra bana sorun' diyor. Hangisi doğru bunu da anlayamadık. Galiba sayın başkanda bir kararsızlık var. Biz kendisini severiz ve hata yapmaması için uğraşıyoruz. Son zamanlarda çok hata yapıyor. Bunun sebebini biliyoruz" diye konuştu...
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 13:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?