3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP 2007 yılını değerlendirdi

Alaplı AK Parti İlçe Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile 2007 yılını değerlendirdi. İlçe binasında düzenlenen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Kemal Ersöz, 2007 yılının Alaplı için başarılı bir yıl olduğunu söyledi.

AK Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda, 2007 yılının ilçede eğitim, sağlık ve diğer hizmetlerde başarılı bir yıl olduğu belirtildi. AK Parti ilçe Başkanı Kemal Ersöz, geçen yıl genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi, TBMM Başkanı seçiminin yaşandığını belirtti.

Ersöz sözlerine şu şekilde devam etti: "2007'yi genel değerlendirdiğimizde, demokrasinin doruk noktada olgunlaştığını, ekonominin büyümeye, enflasyonun düşmeye devam ettiğini görmek mümkün. Ayrıca Alaplı'mızın şantiyeye dönüştüğü bir yıl yaşadık. 2006 yılı ortalarında başlayan doğalgaz çalışmaları ve alt yapı kanalizasyon çalışmaları beraberinde sıkıntı da getirmekle birlikte her iki çalışmanın verdiği sıkıntıyı da mutluluğu da beraber yaşadık. 2007 yılı, bir adet anaokulu, bir adet 16 derslik ilköğretim okuluna sahip olduğumuzdan başarılı bir yıl olmuştur. Okçular Köyü semtinde Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 262 konut, bir iş merkezi olan yerde 16 derslik İlköğretim Okulu 2008-2009 yılı eğitim-öğretim dönemimde hizmete açılması planlanmaktadır. Kaba inşaatı bitirilmiş olan Hükümet Konağımızın sıva ve tesisat işleri devam etmektedir. 2008 yılı yarısında hizmete alınması planlanmaktadır. 2007 yılından 2008 yılına sarkan Alaplı'mızda çözülmesi önem kazanan pazaryeri ve taşımacılık ile ilgili sorunlar belediyemiz ve taraflarca görüşülmekte, adil ve kalıcı bir sonuca varılması Ak Parti Yönetim Kurulumuzca da değerlendirilmekte olup sonucu özlemle beklemekteyiz."

Sonuç olarak 2007 yılının Alaplı için başarılı bir yıl olduğunu söyleyen Ersöz, "Söz konusu Alaplı'nın geleceği, birliği ve beraberliği ise geriye kalanı ayrıntı sayan herkesin ilçemizin büyümesi ve gelişmesi için üzerine düşeni yapması gerekir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 11:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
devreklı serkan IP: 88.240.252.xxx Tarih : 26.01.2008 16:41:42

iyi güzel de kardeşim;siz ttk ile ilgili ne icraatlar yaptınız hadi ondan da bahsetsenıze...bu konuda neden herhengi bir somut adım söz konusu değil? sorarım size zonguldak dışına göç eden binlerde zonguldaklı genç ttk dan gelecek en küçük bir haber beklıyor.ben de onlardan biriolarak soruyorum.yağmasanız da gürleyın.mecliste 3 tane vekilin figüranlık yapması daha ne kadar sürecek? zonguldak denınce akla ttk gelmiyor mu?