3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP adayına çoşkulu karşılama

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, seçim gezisi için gittiği Tepebaşı Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ve partililer seçim gezileri için ziyaret ettikleri Tepebaşı Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Davul ve zurna ile karşılanan Gonca, mahalli bayanların sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinden destek isteyen Gonca, mahallelinin isteklerini de yerine getirecekleri sözünü verdi.

Gonca, bir market sahibi ile sohbet etti. Gonca'ya sonuna kadar destek olacaklarını söyleyen market sahibi, “Gözün arkada kalmasın. Zamanında tankerlerle su taşıdığımız günleri unutmadık. Oğlum mahalleye gelen tankerlerden su taşırken belinden rahatsızlandı. Onun için oğlumu ameliyat ettirdik. Şimdi ise su evlerimize kadar geliyor. Eskiden içmeye su bulamazdık. Şimdi ise bahçelerimizi suluyoruz” dedi.

Beraberindeki partililer ile birlikte mahalledeki kıraathaneleri ziyaret eden Secaattin Gonca, mahalle sakinlerine hayata geçirilen hizmetleri anlattı. Vatandaşlardan 5 yıl daha belediyeyi emanet olarak isteyen Gonca, proje aşamasındaki bazı çalışmaları da hayata geçireceklerini söyledi.
Ziyaretlerde AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları üyeleri ise destek verdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 14:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?