3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP Ar-Ge toplantısı

Zonguldak Ak Parti İl Teşkilatı’nda Arge toplantısı gerçekleştirildi. Ak Parti İl Arge Başkanı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Fevzi Likoğlu, siyaset akademisi ile ilgili çalışmaların son durumu hakkında ilçe, belde ve Arge başkanları ve temsilcilerine bilgi verdi.

Ak Parti İl Teşkilatı toplantı salonunda slayt gösteriler eşliğinde yapılan toplantıya, belde başkanları, ilçe ve belde Arge temsilcileri katıldı. Toplantıda Likoğlu, Siyaset Akademisi için deneyim paylaşım gibi derslerde eğitmen olarak getirilecek kişilerle ilgili çalışmaları anlattı.

Siyaset Akademisi kapsamında 11 bini aşkın kişiye ders verildiğini belirten Likoğlu, “Siyaset akademisi’ne ders verecek isimleri belirleme ve isimlerle iletişim kurmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bölgemiz için en iyi isimleri bu derslere getirmeyi hedefliyoruz. Zonguldak çok hassas bölge olması nedeniyle, başarılı, projeler üretmiş, hizmet aşkı bulunan insanları deneyim paylaşım derslerine getirmeyi amaçlıyoruz. Diğer derslere de üst düzey akademisyenler getirmeyi istiyoruz. İstediğimiz isimler, şuana kadarki görüşmelerimizde bizi kırmadı. Söz verdiler” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Arge ve Siyaset Akademisi’nin önemini anlatan konuşmalarından da örnek veren Likoğlu, derslere Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek gibi sürpriz isimlerinde girebileceğini de vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 22:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?