3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP basınla buluştu

AK PARTİLİ YÖNETİCİLER BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, düzenlediği sohbet toplantısında gazetecilerle buluştu. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, taktik ve tenkitlere açık bir parti olduklarını belirtti.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı tarafından Özsüt Restoran’da sohbet toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Zonguldak Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Emine Çift, parti yöneticileri ve gazeteciler katıldı. Sohbet ortamında geçen toplantıda konuşan Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, gazetecilerin haklı öz eleştirilerinin kendilerini uyaracağını söyledi. Öztürk, “Bundan sonra basınla daha sağlıklı ilişkiler kurarak bilgi paylaşımını zamanında kurarak kamuoyuna gerekli mesajları vereceğiz. Sizlerin haklı öz eleştirileri bizlere uyarı olacak. Bunları dikkate alacağız. Bundan sonra milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve yönetim kurulumuz da bizlerle bulunacak. Demokratik Açılım konusunda kamuoyunu aydınlatıcı görevimizi birlikte yürüteceğiz. Alaplı Belediye Meclis Üyemiz Emine Çift MKYK Üyeliği’ne seçildi. Gurur duyduk. Siyasette hedefi olan insanlar için Emine Çift bu zincirleri kırdı” dedi.

Zonguldak sorunları ve yapılması istenilen yatırımlar için gazetecilerin fikirlerini de almak istediklerini belirten AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar şunları kaydetti:

“Bu gün çok farklı mekanda bir araya geldik. Burada basın toplantısından ziyade gazeteci arkadaşlarımızın değerli fikirlerini almak istedik. Her ay tanıtım ve medya başkanlığı öncülüğünde ülke ve Zonguldak sorunları ve yapılması istenen yatırımlar için iktidar partisi olarak sizin fikirlerinizi almak istiyoruz. Taktik ve tenkitlere açık bir parti olarak görüşlerinizi almak için böyle bir ortam hazırlamayı öngördük. 3. büyük kongrede teşkilatlarımızın tabanından gelen Emine Çift, Başbakan’ın da kabulüyle MKYK üyesi oldu. MKYK’ya her ilden bir kişi düşmüyor. Sizlerin huzurunda kendisini kutluyorum. Bu vazifeyle bize köprü vazifesi olur.”

AK Parti MKYK Üyeliği’ne seçilen Alaplı Belediye Meclis Üyesi Emine Çift ise, Zonguldak’ın sesini Ankara’da daha üst düzeyde duyurabilmek için çalışacağını belirtti. MKYK Üyeliği’ne seçilmesinin Zonguldak için gurur verici olduğunu söyleyen Emine Çift, “Kdz. Ereğli’de gençlik kollarında siyasete başladım. Gençlerin yaptığı çalışmalar neyse ben de onu yaptım. 2004 yılında ikamet ettiğim Alaplı’da belediye meclis üyeliğine seçildim. En çok öne çıkan taraflarımız sunumlarla öne çıktık. Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın Türkiye geneli hitabet yarışmasında birinci geldim. MKYK Üyeliği’ne seçilmem Zonguldak için gurur vericidir. Zonguldak’ın sesini daha iyi düzeyde duyurmalıyız. Ankara’da sesimizi duyurabilmeliyiz. Standart ezberlerin dışında ezberi bozan durumlarda olabiliyor. Kadınların da karar almak için önünü açan bir Başbakan ve Genel Başkanımız var. Bundan sonraki süreci göreceğiz” diye konuştu.

Toplantının ardından Hamdi Uçar, Emine Çift’e çiçek ve hediye takdim etti.

AK PARTİLİ YÖNETİCİLER BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 14:08:05
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 17:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?