3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP basınla buluşuyor

AK PARTİ BASINLA BULUŞACAK

AK Parti Zonguldak Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, partililer ve basın mensuplarının bir araya geleceği sohbet toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığınca İl Merkezi’ndeki Basın Yayın ve Medya kuruluşları ile Ajansların üst düzey yönetici ve temsilcileriyle kaynaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla kahvaltılı sohbet toplantısı düzenleneceğini bildiren Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk şunları kaydetti:

“Basın ile daha etkili iletişim kurmak ve kamuoyuna yapılan çalışmaları duyurmak ve bilgilendirmek amacıyla İl Başkanı Hamdi Uçar’ın Başkanlığında düzenlenecek olan toplantı 13 Ekim Salı günü Saat 10.30’da Demir Park Özsüt Cafe’de yapılacak AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı toplantıya ilimizi MKYK’de temsil eden Emine Çift, Birim Başkanları, Kadın Kolları İl Başkanları ile Merkez İlçe Başkanımız katılacak. İl Başkanlığımızca düzenlenen toplantıda , 3 Ekim 2009 tarihinde Ankara’da yapılan AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilen Türkiye Hitabet Yarışması birincisi ve Alaplı Belediye Meclis üyemiz Emine Çift, basın yayın ve medya kuruluşları temsilci ve yöneticileriyle tanışacak.”

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 09:44:00
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 10:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?