3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP Devrek'te Özmekik yeniden seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Devrek ilçesi 3. Olağan Genel Kurulunda Özcan Özmekik yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Devrek 3. Olağan Genel Kurulu Çınar Hotel’de gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu Genel Kurula AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen ile AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun, ilçe ve belde başmanları ile partililer katıldılar.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen yaptı. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, “Devrek ilçemiz, beldelerimiz ve köylerimizde parti olarak yaptığımız hizmetler ortadadır. Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın 4.5 yılda ilçemize kazandırdığı hizmetleri halkımızın takdirine bırakıyoruz. Ben yeni yönetim kurulumuza seçilecek arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun derken, eski yönetimimizde yer alan arkadaşlarımıza da teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar da göreve geldikleri günden bu yana Devrek’te yaptıkları icraatlarını sıraladı. Ulupınar, yapılamaz denilenleri yaptıklarını, büyük bir borçla devraldıkları Devrek Belediyesini tüm olumsuz şartlara rağmen iyi yerlere getirdiklerini söyledi. 7 trilyon borçla devraldıkları Devrek Belediyesi’nin şu anda 9 trilyon borcu olduğunu belirten Ulupınar, 65 kişinin emekliye ayrılmasından dolayı yaklaşık 3.5 trilyon kıdem tazminatı ödediklerini, bunun yanında 2.5 trilyon harcayarak terminal yaptıklarını ve sırasıyla Devrek’te birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Genel Kurul’da AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar da birer konuşma yaptılar. Daha sonra tek liste ile girilen kongrede Özcna Özmekik tekrar Devrek İlçe Başkanlığına seçilirken Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu; Şenol Ahlatlı, Celal Ulupınar, Ömer Tabakoğlu, Ayşe Yağcıoğlu, Nevzat Şimşek, Erdoğan Akçabelen, Yüksel Karka, Muhammed Baycan, Ahmet Cantekin, Nergiz Çelik, Murat Özmekik, Akif Deliacı, Sabri Kayabaşı, Recep İnam, Osman Çantı, Songül Ayanoğlu, Güngör Çolak, Nuri Taşçı, Serdar Kelebek, Arzu Kamçı, Recep Karabudak, İsmet Bostancı, Pelin Aydemir Erdem, Uğur Özmekik.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?