3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP İlçe yönetiminden ziyaret

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Yönetimi, Zonguldak belediye Başkanı Secaattin Gonca'yı ziyaret etti.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'yı makamında ziyaret etti. Amaçlarının iadeyi ziyaret olduğunu açıklayan Aytekin Kazancı, "Genel kuruldan sonraki ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Başkan Gonca, hayırlı olması için ziyaret etmişti.

Bizde nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Ziyaretimizin gecikmesinin nedeni ise önceki ziyaretlerde edindiğimiz bilgiler ve sorunlar açısından bilgi alışverişinde bulunmaktır. Başkan Gonca'nın görev süresi boyunca yerel seçimler öncesi birlikte değerlendirip, bilgi akışını sağlayacağımızı düşünüyorum. Önemli olan bütün çalışma ve hizmetlerin sandığa yansıtmaktır. İnşallah Zonguldak belediyesi'ni tekrar kazanırız. Birlikteliğimiz devam ettiği sürece Zonguldak Belediyesi'ni yeniden kazanacağımıza inanıyorum" dedi.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, ziyaretin gecikmesinde kendi durumunun da müsait olmamasını ifade etti. Gonca, "Bir olduğumuz için ziyaretin başta yada sonda olması önemli değildir. Partimiz kongreden güçlenerek çıkmıştır. Bu bizim için de motivasyon kaynağı olmuştur. Moralimiz ne kadar yüksek olursa başarı oranımızda o kadar fazla olur. Elini taşın altına koyanların yanında biz vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız. Aynı gemide hizmet ediyoruz. Bu imkanlarla dahi, hizmetin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. İnsanların talepleri hiç bitmez. 1-2 kişinin şahsi çıkarı için toplumun hizmetini önlenmemelidir. Yolsuzlukların Y'sine bulaşmadık. Ne çalışanlardan ne de meclis üyelerinden de yasal olmayan hiç bir talep gelmedi" dedi.


Başkan Gonca, göreve geldiği günden itibaren yaptığı icraatları da anlattı. Siyasetin hizmet sanatı olduğunu vurgulayan Kazancı'da halkın sandık başında yapılan hizmetleri de göz önünde bulundurarak oy vermesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 16:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?