3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP'den Başkan'a ziyaret

AK Parti Ereğli ilçe teşkulatı Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.


AK Parti Ereğli ilçe teşkilatı Ereğli BElediye BAşkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti. Sesli, 24 Ağustos'ta gerçekleştirilen ilçe kongresinin oldukça demokratik bir ortamda geçtiğini söyledi. Yeni yönetimle uyum içinde çalışacaklarını belirten Sesli, "Başkanlık görevine seçilmemin ardından başlattığımız çalışmalarda önemli yol kat ettik.

Hükümetin de desteğini alarak Beyçayırı Stadı'nın zeminin sentetik çimle kapladık, mahalle ve cadde yollarımızı asfaltladık. Festivallerimizin yanı sıra 2 yıldır sürdürdüğümüz Feshane Şenlikleri ile halkımızın Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmesini sağladık. Okullarımıza belediye imkanları ölçüsünde her türlü desteği verdik. Önümüzdeki günlerde de 500 üniversite öğrencimize burs vereceğiz. İlçe Başkanı Erol Şahin'in etrafında kenetlenerek, Ereğli'ye hizmetin en iyisini getirme çabası içinde olacağız. Bazıları belediyenin borcu olduğunu söylüyor. Yalan söylüyorlar. İsteyen belediye hesaplarını inceleyebilir. İller Bankası'ndan aldığımız kredi dışında kimseye borcumuz yok. Ereğli Belediyesi şeffaf bir şekilde yönetiliyor" dedi.
Şahin de, Sesli ile birlikte daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade ederek, "Mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerini ciddi bulmayanları davet ediyoruz. Bir akşam iftara katılıp görsünler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 18:20:58
Güncelleme :9 Eylül 2008 Salı 18:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?