3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP'den Kadınlar Günü matinesi

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, AK Parti Ereğli Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kadınlar matinesine katıldı.


AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eski Bağlık Kantini'nde “Kadınlar matinesi” düzenlendi. AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte kadınlar matinesini ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Balcı, tüm kadınların kadınlar gününü kutladığını belirterek, “Allah nasip ederse bizim dönemimizde kadınlara çok değer vereceğiz. Seçim projelerimizde de var ve mahalle komiteleri oluşturacağız. Bu komitelerimizde kadınlarımız görev yapacak. Başımız sıkıştığımızda yanlarına koştuğumuz kadınlarımızı her zaman yanlarımızda hissedeceğiz. Belediye meclis üyesi listemizde 5 tane bayan var. Zannedersem bizden başka hiçbir partide 5 tane bayan meclis üyesi adayı yok. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri listede çok açık ortaya koyuyoruz. Hamile ve yeni bebeği olan bayanlarla ilgili çok önemli projelerimiz var. Yaşlı, bakıma muhtaç kadınlarımızla ilgili çok önemli projelerimiz var. Bunlar sadece seçim taahhüdü değil. 5 yıl sonra Allah nasip ederse size dağıtılan broşürleri benim önüme bırakın. 'Kadınlar için ne yaptın?' diye bana hesap sorun. Sandıklar demokrasinin hesap sorma yeridir. Daha önce katalog yapanlara da hesap sorun. Alın elinize onların verdiği katalogları gösterin 'Bunlardakileri yaptınız mı?' diye hesap sorun” dedi.


AK Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ulus ise, “Toplumu ayakta tutan kadınların değerinin günde 1 gün değil 365 gün kutlanması gerekmektedir” dedi.
Başkan adayı Yüksel Balcı'nın eşi Ayşegül Balcı ise, kadınların başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını ve tüm kadınların kadınlar gününü kutladığını söyledi. Kadınlar matinesine katılan çok sayıda kadın, Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı'ya büyük ilgi gösterirken bol bol hatıra resmi çektirdi.
Kadınlar matinesine katılan çok sayıda kadın Burhan Mercan ve grubunun eşliğinde gönüllerince eğlenerek oyunlar oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?