7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

AKP'den köylere 'Evet' ziyareti

AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve beraberindekiler, köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı ve beraberindeki partililer Futa, Çırgan ve Akşeyh köylerini ziyaret etti. İftar programına katıldığı evde 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan Referandum hakkında bilgiler veren Milletvekili Polat Türkmen, CHP ve MHP’yi eleştirdi. Önümüzdeki seçimlerde halkın, iki partiyi sandığa gömüp üzerine beton dökeceğini ifade eden Milletvekili Polat Türkmen, şöyle dedi:

“İçerisinde her şeyin olduğu özgürlüklerin olduğu, hani diyorlar ya ‘Ekmek mi verecek, aş mı verecek?’ Evet, ekmek verecek, aş verecek. Anayasa çok önemlidir. Çünkü orası aş veriyor iş veriyor. İşte meclis bir karar çıkartıyor. Ekonomi ile ilgili bir kanun çıkartıyor. Biliyorsunuz, katsayı ile ilgili kanunlar çıkıyor. Hepsi Danıştay’dan, Anayasa Mahkemesi’nden geri dönüyor. Bu seferde o konuları uygulama imkanımız olmuyor. O zaman ne yapacağız. Milletin önünün açılması için kanunların çıkması gerekiyor. Ülkenin doğru yönetilmesi geri mi kalacak? Millet bizi iktidar eylemiş. Bizden hizmet bekliyor. Daha demokratik, daha hakları özgürlükleri olan bir değişiklik hazırladık. Ne olduğunu bilmeden, suiistimal edilen, sadece o eşkıya takımının toplayıp polise taş attırdığı çocuklarla ilgili değişiklik var. Onlara pozitif ayrımcılık getirdik. O çocuklar istismar ediliyor. O çocukları devlet olarak eğiteceğiz.”

CHP ve MHP’nin geçmişte meclis dışında kaldığını hatırlatan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “Akıllarını başlarına alsınlar. Cenab-ı Hak, ıslah eylesin. Bu millet bir şeyi çok doğru yapıyor. O iki partide yaptıkları yanlış yüzünden, milleti hesaba katmadıklarının yüzünden geçmiş dönemde barajın altında kaldı. Bu millet bunları meclise sokmadı. Hem CHP, hem de MHP. Onları sandığa gömdüler ve meclisin dışında bıraktılar. Bunlara sonra şans verdiler. Yine oy verdiler ve meclise taşıdılar. Taşıdılar ama keşke taşımaz olsaydılar. Şimdi akılsızlığın çok daha fazlasını yapıyor hale geldiler. Böyle yaparsanız bu millet sizi bir daha gelmemek üzere, o meclisin yüzünü görmemek üzere sandığın dibine gömer, üstünde de çok büyük bir beton koyar ki bir daha oradan çıkmanız da mümkün olmaz. Milleti 1-2 defa kandırırsınız. Fazla da kandırmanız mümkün değildir. İnşallah el birliği ile hepimiz lazım olan bu reformları geçirmiş olacağız” diye konuştu.

Milletvekili Polat Türkmen ve beraberindekiler, sohbet ortamında geçen köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını da dinledi.

AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ
AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ
AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ
AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:39:04
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?