3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

AKP'den mahalle mitingi

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, Mithatpaşa Mahallesi’nde mitinge katıldı.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, belediye meclis üye adayları ile Mithatpaşa Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca miting alanında meşalelerle ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Mitingde konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, “Bizler 5 yıl boyunca Zonguldak’a çok güzel hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada inşallah Zonguldak’ta çok daha güzel hizmetler yapacağız. Zonguldak halkı bizden önceki dönemde susuzluk çekti. Biz ne yaptık su problemini çözdük. Bizden önceki dönem acaba 8,5 yıl boyunca Zonguldak’a neler yaptı. Bundan sonra hem Zonguldak’ta hem de Mithatpaşa’da çok güzel hizmetlere imza atacağız. 29 Martta desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


Mitingde 5 yıl boyunca yapılan hizmetleri sıralayan Gonca, göreve gelmeden önceki sorunları hatırlattı. Gonca, “Bizler sizlerden bir kez daha görev istemeye geldik. Sizler bizden önceki dönemde su problemi yaşadınız ve bizim dönemimiz de biz bu su problemini çözdük. Sizleri susuz bırakmadık. Bizim dönemimizde mülkiyet sorununu çözdük. 1910 yılından itibaren ilk kez imarlı tapuları biz dağıttık. Bizler Zonguldak trafiğini rahatlatabilmek için 2 tane çevre yolunu yaptık. Bizden önceki dönemde belediye personeli maaşını alamıyordu ve bizim dönemimizde personelin maaşlarını da ödedik. Hayal olduğu söylenen Acılık Deresi’nin üstünü kapatıyoruz. Zonguldak’ta 19 mahallede çocuk park alanı ve spor kompleksi yaptık. 250 tane toplu konut yaptık. İnşallah bir dahaki dönem Tekel Bayi’sini kaldırıp orayı Zonguldak halkına meydan yapmayı düşünüyoruz. Bizler bugüne kadar dürüstlükten, doğruluktan sapmadık. Biz insanı yaratandan dolayı seviyoruz. 29 Mart günü sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.


Konuşmasına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “AK Parti’yi millet kurdu bizler tabelaları astık” sözünü hatırlatarak başlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “’İşimiz hizmet gücümüz millet.’ Diyoruz. Bizler hepimiz sizlerin milletimizin hizmetkarıyız. Bizler sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim başkanımız Secaattin Gonca adam gibi adamdır. Şuana kadar belediyenin iki yakasını bir araya getirmek için çalıştı. Bizler hepimiz Secaattin Başkanımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Secaattin Başkanımızın sizlere vermiş olduğu bütün sözlerin bizlerde arkasındayız. Biz verdiğimiz sözün hepsini tutarız. Bizlerin ‘TTK’yı sattığımız, satacağımız’ söylendi ama Başbakanımız ne yaptı TTK’ya yatırım yaptı işçi aldı. Bir taraftan duble yollarımızı, bir taraftan Filyos Projesi’ni ve bir taraftan da doğalgazı yapacağız. Zonguldak’ın diğer illerden geri kalmaması için 29 Mart 2009’da sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?