3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı 23 Nisan’a hazırlanıyor

ALAPLI 23 NİSAN’A HAZIRLANIYOR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Kapalı Spor Salonu arkasındaki, yağlı güreşlerin de yapıldığı çok amaçlı saha, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazırlanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına hazırlanan sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman, 2 bin kişilik oturma kapasiteli tribünleri, çim sahası ve çevre düzeniyle 25. Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin de yapıldığı Kapalı Spor Salonu arkasındaki çok amaçlı sahanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına da ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Sahanın güreşlere göre hazırlanan çim zemin alanının daha genişletildiğini belirten Yaman, “Bu alan, yağlı güreşlerin yanı sıra Milli bayramların da kutlanabileceği çok amaçlı bir yer. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağımız bu alanın çim zeminini, çevresine ilave yapmak suretiyle biraz daha genişletiyoruz. 23 Nisan’a kadar bu alan bayram kutlamalarına hazır hale gelecek. Vatandaşlarımız, oturarak bayram kutlamalarını izleyebilecek” diye konuştu

ALAPLI 23 NİSAN’A HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 16:40:00
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 17:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?