3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı Belediye Meclisi toplandı

Alaplı Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Meclisi Belediye Çaybahçesi Toplantı Salonu'nda, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, 3 gündem maddesi ve gündeme alınan bir önerge maddesi ile ilgili birlikte toplam 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündeme alınmayan 6 soru önergesi ile ilgili olarak da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, önerge sahibi belediye meclisi üyelerini bilgilendirdi. Açılış, yoklama ve Saygı Duruşu ile açılan 2009 Yılı Mayıs Ayı Olağan Belediye Meclisi toplantısında, “2008 Mali Yılı Kesin Hesabı” görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.


Gündemin üçüncü maddesinde yer alan, yapımı tamamlanmak üzere olan Şehir Parkı'na “Atatürk Şehir Parkı” isminin verilmesi oybirliğiyle kabul edilirken, önerge ile gündeme alınan “Belediye binasından Öğretmenevi'ne lokal tahsis edilmesi”ne ilişkin gündem maddesinin ise “Belediye binasındaki fiziki şartların düzenlenmesine bağlı olarak değerlendirilmek üzere” daha sonraki Belediye Meclisi toplantılarında görüşülmesi kararlaştırıldı.
Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan toplantısının, 2 Haziran 2009 Salı günü saat 14.00'da yapılması kararlaştırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?