6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Alaplı CHP ziyaretlerini sürdürüyor

ALAPLI CHP ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde CHP Teşkilatı,0 Şoförler ve Otomobilciler Odasını Başkanı Kemal Çam ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, beraberinde yönetim kurulu ile birlikte Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odasını Başkanı Kemal Çam ve Yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, "Yeniden göreve seçilen Kemal Çam ve yönetim kurulunu kutluyorum. Bizlerde yeni seçilen ilçe teşkilatı olarak Alaplı için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Şoförler Odası ile istişareler içinde çalışmalar yapacağımız inanıyorum. Kemal Çam ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odasını Başkanı Kemal Çam da CHP Alaplı ilçe teşkilatından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Alaplı CHP İlçe Kongresinde yüksek bir katılım ile İlçe Başkanı seçilen Nuri Tekin’ı ve yönetim kurulunu kutluyorum. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturmuşlar. Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odasını olarak şoför esnafımızın çalışma şartlarını iyileştirme çalışmalarına başladık. Yapılması düşünülen liman projesi Alaplı’daki şoför esnafı için bulunmaz bir nimet olacaktır. Yapılması için odamız olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Liman yeri için polemiğe girmeye gerek yok. Yeter ki Alaplı’ya liman yapılsın” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:32:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?