3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı CHP'de kongre heyecanı

ALAPLI CHP'DE KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

CHP Alaplı İlçe Teşkilatı'nda delege seçimlerinin ardından kongre süreci çalışmaları öncesinde delegelerin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

CHP Alaplı İlçe Teşkilatı'nda delege seçimlerinin ardından kongre süreci çalışmaları öncesinde delegelerin katılımıyla bir toplantı düzenlenirken, CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, ilçe de mahalle ve köy delegelerinin 19 Kasım itibari ile tamamlandığını söyledi.

Altay, “Cumhuriyet Halk Partisi tüm Türkiye'de kongre sürecini başlatmıştır. İlçemizde mahalle ve merkez delegelerimizin seçimlerini yaptık. Aralık ayının 26'sından sonra 2010 yılı Şubat ayının 21'e kadar devam edecek bir kongre sürecine başlamış olacağız. Bizde ilçedeki delegelerle bir toplantı düzenleyerek kongre süreci ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Ülkemizde teröristlerce 7 askerimizin şehit edilmesi olayı hepimizi derinden yaralamıştır. Ülkemizdeki bu gidişatı endişe ve kaygıyla izliyoruz. AK Parti hükümeti ile ülke tehlikeli bir süreçten geçiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülke için ne kadar çok gerekli olduğunu vatandaşlarımızda açık yüreklilikle dile getirmeye başladı. Bu ülkenin CHP'ye ihtiyacı var. CHP olmasaydı ülkenin durumu daha da kötüye gidebilirdi. Bizde önümüzdeki kongre sürecini partiye yakışır bir şekilde geçirip kongre süreci sonrasında da daha güçlü bir CHP ile hedefimize kilitlenip ülkeyi daha iyi günlere taşımak için çalışacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 16:46:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?