3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı TSO yeni binasında toplandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 2008 yılının son meclis toplantısını yeni hizmet binasında yaptı.

Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öztürk, TSO’nun eski yerinden yeni hizmet binasına taşındığını kaydetti. Öztürk, “Alaplı’ya çok güzel bir hizmet binası kazandırdık” dedi.

TSO Meclis Başkanı İsmail Yazıcıoğlu ise, 2008 yılının son meclis toplantısını yeni hizmet binasında yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Yazıcıoğlu, “Dönemin oda başkanı Özer Yazıcı tarafından temelleri atılan hizmet binasını tamamlamak bize nasip oldu. Esnaf arkadaşlarımızın desteği ile yeni binamızı tamamladık. En önemlisi kiradan kurtulduk” şeklinde konuştu.

Alaplı TSO Yönetim Kurulu üyesi ve MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı ise, yeni hizmet binasının çok modern ve çok kullanışlı bir bina olduğunu belirterek, “Yeni hizmet binası Mollabey ile Alaplı’yı bütünleştirmede önemli bir rol oynayacak. Alaplı merkez artık Mollabey tarafına doğru genişlemektedir. Bu bina bizden sonra gelen yeni kuşaklara miras kalacak” şeklinde konuştu.

TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rüştü Kılıç da, yeni binanın ilçeye ve iş camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?