3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı TSO'dan Ankara'da

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, oda olarak Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Ziyaretlerin olumlu ve verimli geçtiğini belirten Kılıç, "TSO'da devraldığımız çıtayı proje üreterek ve mevcut projelerinde takibini yaparak daha da yukarılara çıkaracağız" dedi.


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası 'TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç, Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, TSO Meclis Başkanı Şenol Usaç, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Tarık Yazıcı, Recep Ocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Oktay, Burak Yaman ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Heyet öncelikle TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan TBMM Başkanı Köksal Toptan, hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette Alaplı Tersaneler Bölgesi ve Alaplı OSB konusunda bilgi veren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç, TBMM Başkanına bugüne kadar ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra Alaplı'nın çözüm bekleyen sorunları ile ilgili bir dosya sunuldu. Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı da, Alaplı sorunları ile ilgili bilgiler verdikten sonra karşılıklı dilek ve önerilerle ziyaret sona erdi.


Heyet TBMM Başkanı Köksal Toptan ziyaretinin ardından, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak, "Devraldığınız çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışmanızı bekliyorum" dedi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç ise, "Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktık. Sizlerin de destekleriyle projeler üreterek ve mevcut projelerin de takibini yaparak çıtayı daha yukarıya çıkaracağız" dedi.
Ardından Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Alaplılı Zeki Yiğit ve eski Zonguldak Milletvekili Başkent Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun makamında ziyaret edilerek görüşmelerde bulunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?