6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Alaplı TSO'dan gıda yardımı

ALAPLI TSO'DAN 504 AİLEYE GIDA YARDIMI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, Alaplı'da 504 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı yaptı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Rafet Kılıç, oda olarak Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, Alaplı'da 504 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı yaptıklarını söyledi. Oda olarak muhtarlar aracılığı ile tespit edilen 504 ihtiyaç sahibi aileye yardım paketlerinin dağıtımına başladıklarını belirten Kılıç, ”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olarak her yıl geleneksel olarak yapılan yardımları bu yılda gerçekleştiriyoruz. Köy ve merkez muhtarlıklar vasıtasıyla tespit ettiğimiz 504 ihtiyaç sahibi aileye ramazan yardımı paketlerini gönderiyoruz. Önümüzdeki günlerde de Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçede yardıma muhtaç ailelerin öğrencilerine yönelik yardımlarda yapacağız” dedi.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar da, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Meclis Başkanı Şenol Usaç ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

ALAPLI TSO'DAN 504 AİLEYE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 15:44:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 15:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?