6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Alaplı yağışa teslim!

ALAPLI'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde şiddetli sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi.

Alaplı ilçesinde şiddetli sağanak yağış yaşamı olumsuz yönde etkilerken, 15 dakika süre ile devam eden yağışlar nedeniyle caddeler su altında kaldı.

Bazı işyerleri ve evlerin zemin katlarını su basarken, bir anda meydana gelen şiddetli sağanak yağış nedeni ile alışveriş yapan vatandaşlar marketlerde mahsur kaldı. Yağmur sularının sürüklediği molozlar yağmur kanallarını kısa sürede tıkanmasına sebep olurken, caddelerin us altında kalmasına ve bazı iş yerlerini su basmasına neden oldu. Sağanak yağış nedeniyle esnaflar iş yerlerine su basmasına engel olmak için mücadele ederken, kimi işyeri sahipleri ise iş yeri girişindeki kapılara macun çekerek önlem almak zorunda kaldı.

Öte yandan Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri tarafından Balkanlar üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine giren Zonguldak'ta etkili yağışların çarşamba ve perşembe günü de devam edeceği uyarısında bulunurken, bölgede yağışların cumartesi günüde devam edeceği ve hava sıcaklıklarının 2-6 derece arasında düşeceği belirtildi.

ALAPLI'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 17:46:03
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?