3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı'da asayiş uygulamaları

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir kişinin üzerinden 2 adet tabanca elde edildiği ve denetimlerin artırıldığı bildirildi.


Alaplı İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Erkan Tektaş, asayiş büro ekipleri tarafından halk arasında şahin tepesi olarak bilinen ormanlık alan içerisinde devriye görevi esnasında 1 şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine gözaltına alındığını bildirdi. Ö.P. isimli şahsın üzerinde yapılan aralamalarda, 1 adet Brownig marka 9 milimetre çapında tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 14 adet 9 milimetre dolu fişek ile 1 adet MAK marka 7.65 milimetre çapında tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 7 adet 7.65 milimetre çapında dolu fişek elde edildiğini söyledi.


Tektaş trafik yönünden denetimlerinde artırıldığını belirterek, "Trafik ekiplerinin araç denetimlerinde araç muayenelerine, evrak eksikliklerine, sürücü ehliyeti olup olmadığına dikkat ediyoruz. Uygulamalarda kurallara uymayan, evrak eksiği bulunan sürücülere cezai işlem uyguluyoruz. Kurallara uyan sürücülerimize ise teşekkür ediyoruz. Yapılan denetim ve kontrollerde amacımız ceza kesmek yada araçları trafikten men etmek değil, trafik kurallarına uymalarını sağlamaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 19:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?