3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı'da bayram kutlamaları

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın birinci günü yapıldı.


Alaplı Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, makamında kendisini ziyaret eden Belediye Başkan yardımcısı Ali Eren, Belediye Meclisi üyeleri, Belediye birim amirleri ve vatandaşların bayramını kutladı. Belediye Başkanı Yazıcı, bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının gelişmesine, kırgınlıkların, küskünlüklerin sona ermesine vesile olduğunu belirterek, bu manevi duyguları birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.


Alaplı, ilçe protokolünün bayramlaşma programı ise Taşbaşı Mahallesindeki Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı. Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tekdaş, kamu kurumlarının amir ve müdürleri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, bayramın ülkemize ve insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.


Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı da konuşmasında, bayramın yöreye, ülkeye, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, “Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyor, sağlık afiyet içerisinde, çoluk çocuğunuzla birlikte nice bayramlar diliyorum. İlçemize, ilimize, ülkemize ve insanlık alemine bu bayramının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.


Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, bayramlaşma programının ardından beraberindeki ilçe protokolü ile birlikte sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı Belediyesi İtfaiye Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, görevli personellerin bayramını kutladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 19:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?