3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı’da kar etkili oldu

ALAPLI’DA KAR ETKİLİ OLDU

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Aydın Memük, ilçede etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 köy yolunun kapalı olduğunu ve açma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, ilçede etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 köy yolunun kapalı olduğunu ve yol açma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi. Diğer köy yollarının açık olduğunu kaydeden Memük, “Alaplı ilçesinde önceki gün başlayan kar yağışı ve tipi nedeniyle şu anda 6 köy yolumuz kapalı durumda, ekiplerimiz aralıksız yol açma çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra bazı köylerimizde ara ara elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Bu yönde BEDAŞ tarafından çalışmalar yapılmaktadır” dedi.

Öte yandan kar yağışı ilçe köylerinde etkili olurken, köylerde kar kalınlığının ise 45 santimetreye kadar ulaştığı belirtildi. İlçeye bağlı Gümeli beldesinde ise kar kalınlığı bir metreye çıktığı kaydedildi.

Gümeli belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, beldede kar kalınlığının bir metreye ulaştığını söyledi. Merkez ve köylerdeki kapalı yolların açılması için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Saydam, kar nedeniyle beldede elektriklerin ara ara kesildiğini söyledi.

ALAPLI’DA KAR ETKİLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 14:58:05
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 15:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?