3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alaplı'da kuaförler tepkili

Alaplı ilçesinde ehli olmayan ve meslekle yakından ve uzaktan ilişkisi olmayan kişilerin kuaför dükkanı açtığını belirten kuaför esnafı, herkesin kendi işini yapmasını istedi.


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işlerde durgunluk yaşayan erkek kuaför esnafı, bir de ehli olmayan ve meslekle uzaktan ve yakından ilişkisi olmayan kişilerin kuaför dükkanı açma girişimi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Herkesin kendi işini yapması gerektiğini belirten kuaför esnafı, yapılan girişimin etiklikle bağdaşmadığını belirterek tepkilerini dile getirdi.

Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işlerde durgunluk yaşadığını belirten kuaför esnafı, “İlçemizde yeteri kadar kuaför dükkanı var. Zaten işlerimiz durgun, birde ehli olmayan ve meslekle yakından uzaktan alakası olmayan ve mesleği bırakmış olan birinin üzerinden kuaför dükkanı açma girişimi etkilikle ve meslek ahlakıyla örtüşmüyor.

Biz kuaför esnafı olarak herkesin kendi işini yapmasını istiyoruz. Biz sadece bu meslekle evimizi geçindiriyoruz. Bunun yanı sıra açılan kuaför salonunun çok amaçlı olması da ilçede haksız rekabete yol açacaktır” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 18:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?