7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Alaplı'nın köyleri gözetlenecek

ALAPLI'NIN KÖYLERİ 24 SAAT GÖZETLENECEK

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, köylere kamera kurulması amacıyla bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, köylerde yaşanabilecek olayların önüne geçmek, huzur ve güveni sağlamak amacıyla kamera sistemi kurulması amacıyla çalışma başlattıklarını belirtti. Çalışmaların son aşamaya geldiğini anlatan Başkan Yapar,“Köy Muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda kamera sistemi kurulması çalışmaları son aşamaya geldi. Köylerimizde meydana gelebilecek hadiseleri önleme adına, İlçe Jandarma ile koordineli çalışma yapmak, köylerimizin huzur ve güvenini sağlamak adına, iki ay kayıt depolayacak kamera sistemini köylerimize kuracağız. Köylerimiz bir nevi gözetlenecek. 26 giriş noktasına kamera yeri şuan için tespit edilmiş durumda, bu sayıya birkaç ilave olabilir. İnşallah ileriki zamanlarda köylerimizdeki suç oranları sıfır noktasına düşecek. En önemlisi suçlar failsiz kalmayacaktır. İlçe Jandarma komutanımıza bu fikrimizi açtık, düşüncemize çok sıcak baktılar. Kamera kurulacak yerleri belirlemede fikirlerine başvurduk, çok yardımcı oldular" dedi.

Yapar, kamera kurulabilmesi için destek veren İlçe Jandarma Komutanı Levent İşcan başta olmak üzere, tüm komutanlara ve köy Muhtarlarına teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 17:29:05
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 13:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?