3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Alişan konserinde türbanlıları savundu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen 6. Uluslararası Fındık, Kültür, Turizm ve Spor Festivali'nde sahne alan Alişan, konserde oynarken göbeği açılan ve haber olan türbanlı kızları savundu.

Ailelerinden özür dileyen Alişan, "Benim de ailemde türbanlı insanlar var. Türbanlı insanlar konsere gelip eğlenemeyecekler mi? Onu anlamıyorum" diye sordu.
Alaplı'da 29-31 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 6.sı düzenlenen festivalin son gecesinde Alişan, havai fişek gösterileriyle sahne aldı. Alişan, birbirinden hareketli şarkılarıyla alandaki binlerce insanı coşturdu.

Alişan konserinde, Konya'da verdiği konser sırasında göbeği açıldığı için haber olan türbanlı kızları savunarak, "Konya'daki konserimde burada olduğu gibi türbanlı insanlar gelmiş. Onun oynarken göbeği açık bir resmini çekmişler. Gazetelerde, manşetlerde olay oldu. Ben çok üzüldüm. Burdan o arkadaşımızın ailesinden de çok özür diliyorum. Çünkü o kardeşimizi zor durumda bıraktılar" dedi.
Bu arada Alaplı Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, bir süre sahnede Alişan'a eşlik ettikten sonra konser sonunda Alişan'a çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2005 Pazartesi 10:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dede eren IP: 81.215.42.xxx Tarih : 30.08.2005 17:20:09
türbana ve basörtüsüne hay1r.islami tesettüre evet.tesettüre riayet ettiini iddia eden birisiyse daha dikkatli olmas1 laz1m.