5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Alperenler'den gül jesti!

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gül ve kitap dağıtımı yaptı.

Gazipaşa Caddesinde Ziraat Bankası karşısında gerçekleştirilen etkinliğe, BBP Merkez İlçe Başkanı İrfan Gül, Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara gül ve kitap dağıtımı gerçekleştirdiklerini açıklayan Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz, "Yeryüzünü manevi karanlığın kapladığı bir anda, kız çocuklarının öz babaları tarafından diri diri toprağa gömüldüğü bir anda, vahşetlerin mateme, cehaletin gözyaşlarına boğulduğu bir anda, insanlık üzerine bir güneş gibi doğdu. O, O'nun dünyaya geldiği gece Kabe'deki putlar yıkılmış, ateşe tapanların bin yıldan beri yanan ateşi sönmüştü. Kisra sarayının 14 burcu O'nun doğduğu gece yıkılmış, O'nun doğduğu gece gök yüzünde de yeni bir yıldız doğmuştu.

Cenabı Allah bizleri O'nun şefaatlerine nail eylesin. O'nun ahlakıyla ahlaklanmayı ve hayatını yaşayan Ehli sünnetlerden eylesin. Cennette Kevser sancağı altında onunla haşrolmayı bizlere nasip eylesin inşallah. Ben burada iki gün önce yaşanmış alçakların yaptığı haince bir olaya da değinmek istiyorum. Herkes bilhassa Şanlı Bayrağımızı gönderinden indiren insanlıktan nasibini almamış hayvanlar bilsinler ki, Bayrağımıza uzattığımız o pis ellerinizi kıracağımız günü iple çekiyoruz. Devlete baş kaldırının,

ahlaki ekonomik kültürel terörün toplumumuzu esir aldığı sapıkların, hırsızların, hainlerin altın çağını yaşadığı şu günlerde O'nun ahlakına, O'nun sevgisine her zamankinden daha çok fazla ihtiyacımız var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2013 Salı 18:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?