3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Altay Ailesi unutulmadı

Kdz. Ereğli ilçesinde gazetecilik yapan ve 23 Ağustos 2004 yılında Hendek yakınlarında tatil dönüşü geçirdiği trafik kazası sonrasında eşi ve kızıyla yaşamını yitiren Altan Altay ve ailesi mezarı başında anıldı.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yerel yayın yapan Ereğli Radyo Televizyon'da çalışan Altan Altay, Hendek yakınlarında 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu eşi Nurten ve kızları İzel Altay hayatını kaybetmişti.

Altan Altay ve ailesi ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı. Altan Altay'ın ölüm yıldönümüne birçok basın mensubu ve akrabaları katıldı. Ereğli Müftüsü Osman Aydın, Altay ailesinin mezarının başında Kuran-ı Kerim okuduktan sonra, yakınları ve meslektaşları mezarının başına çiçek bıraktı. Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keleş, “Ailesi mutlu bir aileydi. Bundan 5 sene önce meydana gelen elim kaza sonucunda meslektaşımızı ve ailesini acı haberini aldık. Onu unutmadık ve unutmayacağız. Ailesine ve tüm meslektaşlarına bir kez daha sabırlar temennisinde bulunuyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:32:43
Güncelleme :24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?