3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Altın Yıldızlar ödülü

Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği “Altın Yıldızlar” ödül gecesi gerçekleştirildi.


Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 2007 yılı içerisinde Zonguldak’a maddi ve manevi hizmet eden kişi ve kurumlara verilen “Altın Yıldız” ödül töreni 100. Yıl Atatürk Tatil Köyü’nde düzenlendi.

Gecede bölgeye hizmet eden ve hazırlanan projelere maddi-manevi destek veren başta Valiler olmak üzere, milletvekillerine, belediye başkanlarına, il genel meclisi başkan ve üyelerinin yanı sıra işadamı ve bürokratlara ‘Altın Yıldız’ ödülleri verildi. Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Şenol Çakar gecede yaptığı konuşmada, “Bu akşam burada bölgemize iş, aş, ekmek veren, düşünce ve katkıları ile bize hizmet eden başarılı kişi ve kuruluşlara teşekkür etmek istedik. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Karabük, Bartın ve Zonguldak halkının sevinçte ve tasada birbirleri ile bir arada bulunarak bölgemizin ortak çıkar ve menfaatlerini önde tutmak için başlayan bu gelişmeler yavaş yavaş ırmak ve çağlayanlara dönüştüğü görülmeye başlamıştır. Bu oluşum ve çalışmaların yapılmasında yer alan kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Bu hizmetleri ve yardımları bölgemize yapan bu güzel insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bundan sonra bölgemizde bu tarz girişimlerde bulunacak kişi, kurum ve kuruluşlara rehberliğin yanı sıra örnek teşkil edecektir” dedi.


Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, başta olmak üzere Bartın Valisi İsa Küçük ile Karabük Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız ise yaptıkları konuşmalarda üç ilin her türlü kaderlerinin aynı olduğunu ve hiçbir zaman ayrı olarak düşünülmemesi gerektiğini belirterek, “Geçmişte olduğu gibi bugünde, hatta yarında Zonguldak-Bartın ve Karabük’ün bugün içinde bulunduğu sorunlar birdir ve çözüm yolları konusunda da birlik-beraberlik içerisinde tek vücut olarak hareket edilmelidir” dediler.


Konuşmaların ardından bölgeye hizmet eden başta Valiler olmak üzere, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, ilim adamları, işadamları, bürokrat ve siyasilere ödülleri verilirken, Trabzonspor, Zonguldakspor, Kardemir Karabükspor ile Bartınspor formaları açık artırma ile satıldı. Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Tatil Köyü’nde düzenlenen ödül törenine Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Bartın Valisi İsa Küçük ve Karabük Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramazan Denizer’in yanı sıra Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinin İl Genel Meclisi Başkanları, siyasi parti il başkanları, bürokratlar ve işadamları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 14:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?