3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Altyapı çalışmaları seçim sonrası

Zonguldak’ın Türkali Köyü Muhtarı Ahmet Terlemiş, köyün alt yapı çalışmaları kapsamında yeni kanalizasyon boruların getirildiğini söyledi.

Terlemiş, seçimlerden hemen sonra boruları döşeme çalışmalarına başlanacağını ifade etti.


Türkali Köyü’nde Muhtarı ve yeniden Muhtar adayı olan Ahmet Terlemiş, köyün alt yapısını değiştirmek için başlanılan çalışmalara seçim sonrası hız verileceğini ifade etti. Köyde bulunan eski kanalizasyon borularının tamamının kaldırıldığını anlatan Muhtar Terlemiş, yerel seçimler öncesi çalışmalara yardımcı olan Zonguldak İl Özel İdare’si tarafından boruların köye gönderildiğini söyledi.

Yeni boruların seçim sonrasında döşeme çalışmalarına başlanacağını vurgulayan Muhtar Terlemiş, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi köyümüze hizmet getirmeye ve çalışmalarıma hızla devam ediyorum. Bu neden ile öncelikle sahil yolu üzerinde olan kanalizasyonun eski borularını değiştirerek yerine Zonguldak İl Özel İdare’den gelen yeni ve sağlam boruları döşeyeceğiz. Köyümüzde olan tüm çalışmalarımı köylülerim ile paylaşıyorum. Eğer tekrar seçilir isem köyümde çalışmalarıma tüm hızıyla devam edeceğim” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 10:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?