3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Amaç spor yapmak, yaptırmak!

Zonguldak’ta 6 pilot okulda sınıflar arası futbol turnuvası düzenleniyor.


Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun işbirliği ile, Zonguldak’ta İl Futbol Koordinatörü Turan Altıntaş tarafından belirlenen 6 pilot okulda sınıflar arası futbol turnuvası düzenleniyor.

Bu proje çerçevesinde lisanssız 650’ye yakın kız ve erkek öğrenciye, spor yaptırılması hedeflendiği belirtildi. Zonguldak İlköğretim Okulu bahçesinde futbol turnuvasında, sporcular mücadele ederken, öğrencilerde takımlarına tezahüratlarda bulunarak destek verdi. Proje hakkında bilgi veren Zonguldak Futbol İl Koordinatörü Turan Altıntaş, “Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile 2008-2009 eğitim öğretim yılı içerisinde çeşitli projeler uygulanmaya başlandı. Bu etkinliklerde bize destek veren okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu adına teşekkür ediyoruz.

Bundan sonrada her ay yapacağımız proje ve oluşturacağımız alternatif şenliklerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buradaki amacımız hem öğrencilere spor yaptırmak hem de futbol sporunu sevdirmek” dedi.


Konuşmanın ardından İl Futbol Koordinatörü Turan Altıntaş, katkılarından dolayı Zonguldak İlköğretim Müdürü’ne şilt, Beden Eğitim Öğretmeni’ne teşekkür belgesi ve sporculara ise Grassroots katılım belgesi verdi

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 20:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?