3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Aman bir sorun çıkmasın!

Zonguldak Valisi Erdal Ata, TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılacağı temel atma töreninin düzenleneceği alanı gezerek, çalışmaları inceledi.

 Ata, gerekli hazırlıklar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Zonguldak Valisi Erdal Ata, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile birlikte Zonguldak Deresi üzerinde Karayolları tarafından yapım çalışmalarına başlanan viyadük ve yol inşaatının şantiyesinde incelemelerde bulundu. 20 Şubat Cuma günü TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılacağı törenle temeli atılacak olan viyadük ve karayolu inşası için süren hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ata ve beraberindekiler, törenin yapılacağı alanı da gezerek denetledi.

Çalıştırmaları sürdüren firma yetkilileri, yağışın durması, havların ısınması ile çalışmaların da hızlandırıldığını kaydetti. Vali Ata, yoğun çalışmalar nedeniyle çalışanlara ve emeğe geçenlere teşekkür ederken, gözüken ufak tefek eksiklerin de bir an önce tamamlanmasını istedi.

Başkan Gonca yaptığı değerlendirmede, “Şehir içi trafik sorunun çözümü noktasında çevre yolu projesinin ardından bu projeyi de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerle kentimizi daha yaşanır bir hale getirmenin çabası içerisinde olduk. Bu çalışmalarımızın bir meyvesinin daha olgunlaştığını görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Çevre ve Orman Bakan’ımız Veysel Eroğlu ve TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın da katılımıyla düzenlenecek coşkulu bir törenle viyadük ve karayolunun temelini atacağız” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?