3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Amatör maçta gerginlik

Zonguldak 1. Amatör Küme'de Sefercikspor ile Saltokovaspor arasında oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Gerginlik, jandarmanın araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı.


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde oynanan 1. Amatör Küme maçında Sefercikspor ile Saltokovaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 86. dakikasında kendi yarı sahasından aldığı topla rakip ceza sahasına sokulan Seferciksporlu futbolcu Yalçın, topu ayağında fazla tutunca kaptırdı ve rakibine faul yaptı. Faule maruz kalan futbolcu da, Seferciksporlu futbolcu Yalçın'ın ensesine tokat attı. Bu pozisyon sonrası her iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Tartışma, hakemlerin ve
saha görevlilerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Tartışmanın sona ermesi üzerine devam eden maç Sefercikspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.


Karşılaşma sonrası da her iki takım futbolcuları arasındaki tartışma devam etti. Tartışma üzerine tekrar gerilen ortam, jandarmanın olaya müdahelesiyle sakinleşti. Maçın hakemi Selçuk Çurak, oldukça sert geçen karşılaşmada kırmızı kart çıkarmazken, toplam 9 oyuncuya sarı kart gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 02:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?