4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Amatör maçta gol şov

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Amatör Lig A Genç Grubu'nda oynan maçta, Erdemir A Genç Takımı, rakibi Yeni Mahalle A Genç Takımını 15-1 yendi. 

Ereğli Grubu Amatör Ligi A Genç Grubu takımlarından Erdemirspor ile Yeni Mahallespor, Beyçayırı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Grupta liderliğe oynayan Erdemirspor, kümeden düşmesi beklenen Yeni Mahallespor'u ilk yarıda 6, ikinci yarıda ise attığı 9 golle 15-1 gibi farklı bir skorla yendi. 

Maçın başlarında güçlü rakibi karşısında direnen Yeni Mahallespor, gelen ilk golün ardından oyundan koparak sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı. Erdemirspor'un gollerini Gökhan, Kamil, Serkan, Hakan, Abdullah ve Fatih kaydederken, Yeni Mahallespor'un tek golü ikinci yarının başında Sedat'tan geldi. 

Yeni Mahallespor'lu bir oyuncu da ikinci yarıda gole giden topu elle çıkardığı için kırmızı kartla cezalandırıldı. Yeni Mahallespor Antrenörü Mehmet Soyer, Erdemirspor Antrenörü Ahmet Uzun'la maç sonrası kısa bir tartışma yaşarken, "Bizi bu kadar farklı yenmenin ne anlamı vardı" diye tepki gösterdi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 19:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?